MIN FENG SHUI HISTORIA

För fem år sedan bestämde jag mig för att bara göra saker som jag tycker är roligt och får mig att må bra. Nu skulle jag inte kämpa på med arbete som jag inte trivdes med eller jobba på relationer som inte gav mig något. Jag ville förverkliga mina drömmar med en gång medan tid fanns och jag ville uppleva alla vardagsmirakel som faktiskt skedde utan att jag tidigare hade uppmärksammat dem. Jag hade fått veta att sjukdomen jag hade fått inte betydde att jag skulle dö som jag hade gått och fantiserat ihop under tiden som jag väntade på provsvaren. Fast jag visste att jag inte skulle dö klarade jag inte att planera för mer än några månader i taget eftersom livet fortfarande kändes skört.

 

Det var vid den här tiden som jag lånade en bok av svärmor som handlade om Feng Shui för svenska hem. Boken väckte det välbekanta pirret i min mage. Pirret som jag brukar få när jag hittat hem; hem till rätt jobb, intresse, vän eller man! Kort därpå såg jag ett TV program om att rensa i röran med Feng Shui. Återigen kände jag hur detta ämne lockade och att jag ville lära mig mer. Längst bak i svärmors bok såg jag att det fanns en utbildning som man kunde gå för att bli Feng Shui konsult. Jag hade ju bestämt mig för att förverkliga drömmar nu medan tid fanns så jag stegade iväg till banken för att se om jag kunde låna till kursavgiften. Det var mitt första steg in i Feng Shuins stora och spännande värld. När jag sedan gick utbildningen var jag helt inriktad på att jag ville arbeta med Feng Shui inte bara ha det som intresse. 2006 certifierades jag till Feng Shui konsult.

 

Jag hoppas inspirera dig till att göra förändringar som ger dig t.ex. ett harmoniskt hem eller fler kunder till ditt företag. Det är viktigt för mig att göra Feng Shui begripligt och användbart. Mitt mål är att med Feng Shuins hjälp ge dig verktyg att nå dina mål.

 

Feng Shuin har inspirerat och påverkat mig och mitt liv på många olika sätt. Nu för tiden använder jag mig av Feng Shuins principer dagligen även om jag bara är i början av min Feng Shui resa.

 

Jag har även fortsatt att utbilda mig:

 

Certifierad Feng Shui konsult

Nordic School of Feng Shui

Agneta Nyholm Winqvist

 

Konsultutbildningen innefattade även:

Färgpsykologi

Jordstrålning

Elektromagnetisk strålning

 

 

Karl Rydberg

Nina Uggla

Olle Johansson

 

Certifierad space clearing

och jordläkningskonsult

 

Earth transitions

Christan Hummel

 

Advanced Feng Shui studies in China

 

China studies

Helen och James Jay

 

Vattnets dolda budskap

 

Masaru Emoto

 

Certifierad Jordläknings- och
Space Clearingskonsult

 

Nordic School of Feng Shui
Agneta Nyholm Winqvist


Jag hoppas att vi får många trevliga möten och att vi har roligt under tiden vi arbetar med din miljö, träffas på en kurs eller språkas i telefon. Tveka inte att ta kontakt med mig om du har några frågor eller förslag. Tfn 0705-38 59 89 eller mari@marihedin.se Med glada hälsningar Mari Hedin

MOBIL 0705-38 59 89   |   E-POST mari@marihedin.se
OUTWORKS WEBB & REKLAMBYRÅ